دندان پزشکی جدید تهران

دندان پزشکی جدید تهران

دندان پزشکی جدید تهران, دندان پزشکی تهران, بزگترین کلینیک دندان پزشکی تهران, بیمارستان دندان پزشکی نوین جدید
دندان پزشکی جدید تهران

دندان پزشکی جدید تهران

دندان پزشکی جدید تهران, دندان پزشکی تهران, بزگترین کلینیک دندان پزشکی تهران, بیمارستان دندان پزشکی نوین جدید

تاثیرات داروهای افسردگی بر موفقیت ایمپلنت

عدم وجود دندان دردهان باعث مشکلات جویدن و همچنین تکلم می شود، همچنین بی دندانی کامل باعث به وجود آمدن مشکلات گوارشی نیز می شود، به همین دلیل کاشت دندان عاملی است که می تواند از بروز این مشکلات جلوگیری کند، اما مشکلاتی نیز ممکن است در حین یا بعد از جراحی ایمپلنت به وجود بیاید.

در طی ۳۰ سال اخیر از ایمپلنت های دندان برای بیماران دارای بی دندانی اندک و کامل استفاده می شود، استفاه از ایمپلنت های دندان جهت کسب موفقیت در کاشت دندان بسیار حیاتی است، طبق گفته ی پزشکان بازسازی استخوان به معنی ارتباط میکروسکوپیک مستقیم بین استخوان زنده و یک ایمپلنت می باشد.

 

 

امروزه افسردگی اختلال رایج در سطح جهانی و یک بیماری روانی پیچیده است که با کاهش کیفیت زندگی رابطه مستقیم دارد.

این بیماری یکی از شایع ترین بیماری های روانی است که بیش از از ۱۲ درصد مردان و ۲۰ درصد زنان را در برخی از دوره های زندگی در گیر می کند.

علت افسردگی پایین آمدن سطح سروتونین است اولین داروهای ضد افسردگی، مهارکننده های بازدارنده های جذب سروتونین هستند که توسط پزشکان تجویز می شوند و توسط انجمن دندانپزشکی سراسر جهان هم مورد حمایت قرار می گیرند.

نتایج حاصل از جست و جو بر مصرف سروتونین نشان داده که سروتونین باعث کاهش تشکیل استخوان و افزایش خطر شکستگی استخوان می شود.

پس از آن پزشکان گروهی از بیماران را که ایمپلنت دندان دریافت کرده بودند را مورد بررسی قرار دادند، در مجموع ۹۱۶ ایمپلنت دندان که توسط ۴۹۰ بیمار دریافت شده بود مورد آزمایش قرار گرفت ، پس از ۶۷ ماه پیگیری ۳۸ نفر که در گروه افراد سالم یعنی ۷۸۴ نفر ، ایمپلنت دندان دریافت کرده بودند با شکست مواجه شدند.

درحالی که ۱۰ نفر از ۸۴ نفر گروه بیماران مصرف کننده داروهای ضد افسردگی با شکست جراحی ایمپلنت دندان مواجه شدند.

پس از این تحقیقات نتایج نشان داد که مصرف داروهای ضد افسردگی خطر شکست ایمپلنت دندان و بازسازی استخوان را افزایش می دهد، .

مطالعه دیگری که دردانشکده دندانپزشکی آمریکا انجام شده نشان داده که استفاده از داروهای ضدافسردگی خطر کست ایمپلنت دندان را چهار برابر افزایش می دهد.

در حال حاضر مطالعات و نتایج اندگی در مورد تاثیر داروهای ضدافسردگی بر موفقیت جراحی ایمپلنت دندان وجود دارد، بنابراین باید مطالعات بیش تری روی میزان دوز مصرف و اثر آن برروی ایمپلنت های دندان انجام گیرد.